Inici >> Contacte

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si tens un projecte en ment de reforma del teu habitatge, o de la teva cuina o del bany, contacta amb nosaltres. Et podem oferir acompanyament en tot el procés, des del disseny del projecte, a l’execució i a la supervisió de tota l’obra. Comptem amb un equip amb més de 40 anys d’experiència i amb materials d’alta qualitat. Tu hi poses la idea, nosaltres la fem realitat!

933 45 99 95

clientes.habitatge@gmail.com

FORMULARI DE CONTACTE

  HABITATGE CONCEPCIÓN ARENAL

  C/ Concepción Arenal, 313-315 - 08030 Barcelona

  933 45 99 95

  clientes.habitatge@gmail.com

  HABITATGE LINCOLN

  C/ de Lincoln, 23-25 - 08006 Barcelona

  932 18 81 91

  clientes.habitatge@gmail.com

  PROTECCIÓ DE DADES

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat d’INSTAL HABITATGE SL amb CIF B64770530 i domicili social situat al C/ CONCEPCIÓ ARENAL 313-315 – 080830 BARCELONA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment de la normativa vigent, INSTAL HABITATGE SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  INSTAL HABITATGE SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que INSTAL HABITATGE SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d’aquests, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic instalhabitatge@gmail.com.

   

  Així mateix, i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en l’article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: instalhabitatge@gmail.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  Obrir xat
  Què ens vols dir?
  Contacta per Whatsapp
  Hola!
  Et podem ajudar?