Inici >> Reforma de cuines

REFORMA LA CUINA AMB UN EQUIP PROFESSIONAL

Reformar la cuina de casa pot ser una tasca complicada, tenint en compte que és el cor de la casa i que hi passem moltes hores. És per això que des d’Habitatge posem al teu servei els nostres 40 anys d’experiència i tot un equip professional que t’acompanyen en tot el procés.

 

Ens passen pel cap molts motius pels quals pots voler reformar la cuina: millorar la seva funcionalitat, modernitzar-ne l’estil, millorar l’eficiència energètica, augmentar el valor de la propietat, millorar l’accessibilitat…

 

Sigui quin sigui el teu motiu, t’assessorem en el disseny del projecte, amb solucions pràctiques que s’ajusten a les teves necessitats, amb una bona organització i optimització de l’espai. Executem i supervisem tot el procés de reforma de la cuina, ajustant-nos en temps i pressupost. També disposem de les últimes tendències en mobles de cuina, accessoris, encimeres, rajoles i electrodomèstics.

QUÈ T’OFERIM A L’HORA DE RENOVAR LA TEVA CUINA

Disseny del projecte i les propostes.

Optimització i disseny de l'espai.

Execució del projecte i seguiment personal.

Seguiment del calendari.

Ens adaptem al teu pressupost.

Materials i acabats de primera qualitat.

Treballem amb les principals marques.

Mobles de cuina amb 5 anys de garantia.

Desplaçaments a tot Catalunya.

Pressupost sense compromís.

Visita’ns o contacta amb nosaltres, demana’ns pressupost i converteix casa teva en la teva casa somniada. Segur que sabrem complir les teves expectatives!

ARTICLES QUE ET PODEN INTERESSAR SI VOLS REFORMAR LA TEVA CUINA

Obrir xat
Què ens vols dir?
Contacta per Whatsapp
Hola!
Et podem ajudar?