Cuina amb mobles blancs, illa amb sobre de marbre i moble gran de paret amb forn, microones i molt espai d'emmagatzematge.

Tendències a l’hora de dissenyar i realitzar la reforma d’una cuina

Les tendències en la reforma de cuines poden canviar amb el temps i varien segons les preferències dels propietaris i les influències de disseny actuals. Des d’Habitatge, però, volem compartir amb vosaltres el què, des del nostre punt de vista, és tendència en aquests moments i que estem implementant en les reformes que ens encarreguen.

 

TENDÈNCIES EN DISSENY DE CUINES:

 

   1. Disseny de cuina oberta: Les cuines obertes que s’integren amb l’espai d’estar o menjador continuen sent populars. Això fomenta la interacció social i crea un ambient més acollidor.
   2. Colors neutres amb tocs de color: Els tons neutres com el blanc, gris i beix segueixen sent populars per als mobles i gabinets. Tot i això, s’estan introduint tocs de color en detalls com rajoles, electrodomèstics o accessoris per afegir personalitat i estil.
   3. Materials naturals: L’ús de materials naturals com ara la fusta, la pedra i el marbre és una tendència que ha perdurat. Aquests materials aporten calidesa i autenticitat a la cuina.
   4. Electrodomèstics d’acer inoxidable o integrats: Els electrodomèstics d’acer inoxidable continuen sent una elecció popular per la durabilitat i l’aspecte contemporani. També s’estan integrant electrodomèstics per assolir un disseny més fluid i minimalista.
   5. Il·luminació estratègica: La il·luminació ben planificada és essencial en una cuina. S’estan fent servir una combinació de fonts de llum ambiental, de tasca i decorativa per crear un ambient acollidor i funcional.
   6. Illes de cuina multifuncionals: Les illes de cuina no només proporcionen espai addicional de treball, sinó que també poden servir com a àrea de menjador, espai d’emmagatzematge o fins i tot incorporar electrodomèstics com a aigüeres o estufes.
   7. Tecnologia intel·ligent: La integració de tecnologia a la cuina està en augment, des d’electrodomèstics intel·ligents fins a sistemes de control d’il·luminació i temperatura. Això millora l’eficiència i la comoditat.
   8. Emmagatzematge eficient: Els dissenyadors estan prestant molta atenció a solucions d’emmagatzematge intel·ligents, com calaixos extraïbles, prestatgeries obertes i organitzadors interns personalitzats per maximitzar l’espai disponible.
   9. Rajoles de patró geomètric: Les rajoles decoratives i patrons geomètrics estan guanyant popularitat per afegir un toc d’estil i personalitat a la cuina.
   10. Electrodomèstics de cuina d’alt rendiment: Els electrodomèstics que ofereixen eficiència energètica i funcionalitats avançades estan en demanda, ja que contribueixen a una cuina més eficient i sostenible.

 Obrir xat
Què ens vols dir?
Contacta per Whatsapp
Hola!
Et podem ajudar?