Bany de tons marrons amb plat de dutxa amb mampara, bidet suspès, WC suspès i pica de disseny a sobre del moble.

A l’hora de reformar, sanitari suspès o sanitari arran de terra?

L’elecció entre un sanitari suspès i un sanitari arran de terra en una reforma dependrà de diversos factors, incloent-hi l’estil de disseny, l’espai disponible, les preferències personals i les necessitats dels usuaris. Aquí et presento algunes consideracions per ajudar-te a prendre una decisió informada:

 

WC suspès en bany amb rajoles hidràuliques a terra.

SANITARI SUSPÈS

   1. Estètica moderna i neteja: Els sanitaris suspesos tenen un aspecte modern i elegant. Com que estan elevats del terra, creen una sensació d’espai i neteja visual al voltant del bany.
   2. Fàcil neteja del terra: Com que no hi ha base a terra, la neteja del terra al voltant del sanitari és més senzilla. Això pot ser especialment útil per mantenir un bany net i endreçat.
   3. Estalvi d’espai aparent: Com que no té una base a terra, l’espai sembla més gran i obert. Això pot ser beneficiós a banys petits o amb un disseny més compacte.
   4. Flexibilitat a l’altura d’instal·lació: En ser suspesos, es té l’opció d’ajustar l’alçada del sanitari segons les necessitats dels usuaris o el disseny del bany.
Bany de marbre amb plat de dutxa d'obra, mampara, pica i WC.

SANITARI ARRAN DE TERRA

   1. Major comoditat per a alguns usuaris: En estar arran de terra, els sanitaris tradicionals poden ser més còmodes per a algunes persones, especialment aquelles amb mobilitat limitada.
   2. Opció clàssica i tradicional: Els sanitaris arran de terra són l’opció més comuna i tradicional. Si cerques un disseny més clàssic o atemporal, aquesta podria ser la teva elecció.
   3. Major varietat d’estils i dissenys: Hi ha una àmplia varietat d’estils, dissenys i models disponibles en sanitaris arran de terra, cosa que et brinda moltes opcions per triar.
   4. Menor complexitat d’instal·lació: En general, la instal·lació d’un sanitari arran de terra pot ser més senzilla i menys costosa que la d’un sanitari suspès.

CONSIDERACIONS ADDICIONALS

 

   1. Espai disponible: Considera la mida i la distribució del teu bany. A espais més petits, un sanitari suspès pot ajudar a crear una sensació d’amplitud.
   2. Estil i disseny global: Pensa en l’estil general del bany i com el tipus de sanitari encaixarà en el disseny global que tens al cap.
   3. Necessitats dels usuaris: Si hi ha persones grans o amb mobilitat reduïda a la llar, és important considerar quin tipus de sanitari els resultaria més còmode i accessible.

 

En última instància, l’elecció entre un sanitari suspès i un arran de sòl dependrà de les teves preferències personals i les característiques específiques del teu bany. Si és possible, consulteu un professional de disseny d’interiors amb experiència per obtenir assessorament personalitzat.Obrir xat
Què ens vols dir?
Contacta per Whatsapp
Hola!
Et podem ajudar?